Contul meu de client


Pentru a avea acces la toate funcţiile acestui site, trebuie să îţi creezi un cont.
Nu este necesar să te autentifici de fiecare dată când doreşti să cumperi pe acest site. Nu este necesară autentificarea pentru a studia oferta de produse. Autentificarea este folositoare pentru lansarea unei comenzi.
Contul pe care îl deschizi este utilizat pentru a reţine datele tale, astfel încât la o a doua achiziţie să nu trebuiască să completezi din nou în întregime formularul de comandă, ci numai rubricile al căror conţinut diferă.

Cum îmi creez un cont?
Crearea unui cont se face din pagina Înregistrare.
Te rugăm să completezi cu atenţie toate câmpurile, deoarece datele eronate pot crea probleme la onorarea comenzilor.
Anumite câmpuri trebuiesc completate în mod obligatoriu. Fără aceste date nu putem onora comenzile. Aceste câmpuri sunt marcate distinct.
Te rugăm să nu foloseşti proxy-uri de anonimizare atunci când creezi un cont sau când te autentifici. Încercarea de a ascunde adresa IP poate duce la eşecul operaţiei de înregistrare/autentificare.

Care sunt beneficiile unui astfel de cont?
Contul la www.jucarila.ro permite identificarea ta corectă şi precisă de către administratorul site-ului. După ce ţi-ai creat un cont, pe baza unei adrese de email şi a unei parole, nimeni nu va mai putea folosi aceeaşi adresă de email, evitandu-se astfel încurcăturile de orice fel.
Cu ajutorul acestuia vei putea monitoriza comenzile efectuate, iar livrarea produselor se va desfaşura în condiţii optime. În cazul unor eventuale reclamaţii, administratorul site-ului va putea verifica datele exacte ale comenzii şi se vor putea lua măsurile necesare.

Am uitat parola. Cum procedez?
În cazul în care ţi-ai uitat parola, selectează Contul meu din partea superioară a oricarei pagini şi apasă pe linkul special creat pentru asistenţă în astfel de cazuri. Vei primi, în scurt timp, un email la adresa înregistrată în cont, cu o noua parolă de acces.
Dacă acest email nu soseşte sau ai în continuare probleme, trimite un mesaj la adresa de contact, precizând această problemă.

Cum îmi schimb parola?
Dacă doreşti să îţi schimbi parola, trebuie să intri în cont folosind parola curentă, apoi, folosind linkul prevăzut în acest scop, vei introduce o nouă parolă. Din motive de securitate va trebui să introduci şi vechea parolă. Data viitoare când vei deschide contul, va trebui să foloseşti noua parolă.

Cum pot să editez datele furnizate în formularul de înscriere?
Deschide contul şi, folosind linkurile corespunzatoare, poţi modifica adresa sau informaţiile personale actualizate. Ele vor fi înregistrate în baza de date a site-ului, iar comenzile ulterioare se vor efectua în conformitate cu noile date.