Termeni şi condiţii


Acest site (www.jucarila.ro) este administrat de societatea Dot Collective SRL, cu sediul în Judeţul Braşov, Localitatea Vulcan, str. Cristianului, nr. 897, cod 507270 înregistrată la Registrul Comerţului cu numărul J08/392/2002 având codul unic de înregistrare 14552331 denumită în continuare furnizor.

Folosirea (vizualizarea sau comandarea produselor) acestui site implică acceptarea acestor termeni şi condiţii. Pentru folosirea în bune condiţii a site-ului, se recomandă citirea cu atenţie a termenilor şi condiţiilor.
Furnizorul îşi asumă dreptul de a face modificări ale acestor prevederi, fară o notificare prealabilă. Accesând pagina Termeni şi condiţii puteţi citi întotdeauna cea mai recentă versiune a acestor prevederi.

Drepturi de autor
Întregul conţinut al site-ului www.jucarila.ro (text, imagini, logo-uri, elemente grafice, baze de date) este proprietatea furnizorului, şi este apărat de legile în vigoare pentru protecţia drepturilor de autor.
Folosirea, fară acordul furnizorului, a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepseşte în conformitate cu legile în vigoare.

LIMITĂRI ALE RESP0NSABILITĂŢILOR
FURNIZORUL NU ÎŞI ASUMĂ RESPONSABILITATEA ŞI NU POATE FI FĂCUT VINOVAT PENTRU PAGUBELE APARUTE PRIN FOLOSIREA ÎN ORICE FEL A PRODUSELOR ACHIZIŢIONATE PRIN INTERMEDIUL ACESTUI SITE. ACEST SITE ŞI MATERIALELE AFERENTE SUNT OFERITE "AŞA CUM SUNT" ŞI "ATÂT CAT SUNT DISPONIBILE" FĂRĂ GARANŢII DE NICI UN FEL. FURNIZORUL NU OFERĂ NICI O GARANŢIE, ÎN MOD EXPRES NICI IMPLICIT, ÎN CEEA CE PRIVEŞTE INCLUSIV DAR FĂRĂ LIMITARE LA, FUNCŢIONAREA ACESTUI SITE, INFORMAŢIA, CONŢINUTUL, MATERIALELE SAU PRODUSELE DE PE SITE PRECUM ŞI POTRIVIREA LOR PENTRU UN ANUMIT SCOP. VIZITATORII SUNT DE ACORD CĂ FOLOSIREA ACESTUI SITE ŞI CUMPĂRAREA PRODUSELOR SE FACE PE PROPRIUL RISC.

Recomandarea de varstă
Furnizorul afişează pe acest site câte două recomandări de vârstă pentru fiecare produs în parte. Furnizorul recomandă respectarea vârstei recomandată de producător, care este înscrisă şi pe ambalajul produsului. În cazul folosirii produselor de către copiii care nu au împlinit vârsta respectivă, cumpăratorul produselor se va asigura că produsele sunt folosite sub supravegherea unui adult, până la împlinirea vârstei recomandate de producător. Vârsta recomandată de jucarila.ro este doar cu titlu informativ, iar furnizorul nu poate fi făcut răspunzator de eventualele efecte negative ale folosirii produselor la o altă vârstă decât cea recomandată de producător.

Declinarea responsabilităţii
Furnizorul nu îşi asumă responsabilitatea pentru greşelile de tipărire sau afişare, în ceea ce priveşte preţuri, caracteristici, imagini etc.
În eventualitatea în care preţul produsului sau unele caracteristici ale acestuia, au fost greşit introduse în bazele noastre de date sau afişate greşit, iar livrarea nu s-a efectuat încă, furnizorul îşi rezervă dreptul de a anula livrarea respectivului produs şi de a anunţa clientul în cel mai scurt timp despre eroarea aparută.
De asemenea, imaginile produselor sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi de imagini în orice mod, datorită modificării caracteristicilor, design-ului, fară o notificare prealabilă de către producători.
Furnizorul nu poate garanta disponibilitatea în stocuri a tuturor produselor afişate. Din acest motiv, furnizorul îşi asumă dreptul de a nu onora o anumită comandă în cazul în care respectivul produs dispare din oferta curentă a importatorului/distribuitorului. Clientul va primi inapoi banii încasaţi de furnizor pentru respectiva comanda în cazul în care plata a fost facută în avans.
Valoarea maximă a obligaţiilor furnizorului, faţă de orice client, în cazul nelivrării sau livrării necorespunzătoare, este valoarea sumelor încasate de furnizor de la clientul respectiv.
După expedierea produselor, furnizorului nu i se mai poate cere returnarea banilor în nici un fel şi deasemenea, nici returnarea produselor.

Garanţia produselor
Nici un sortiment de jucărie nu este considerat obiect de folosinţă îndelungată, astfel încât nu există obligativitatea emiterii certificatului de garantie.
Produsele care nu se încadrează în această categorie, şi care beneficiază de o perioadă de garanţie caracteristică, vor fi însoţite de certificatul de garanţie original.
Furnizorul nu raspunde de eventualele defecţiuni ale produselor cumpărate de pe acest site. Toată responsabilitatea asupra acestor defecţiuni revine în sarcina importatorului/distribuitorului.

Promoţii şi concursuri
Furnizorul îşi stabileşte singur regulamentele promoţiilor şi a concursurilor pe care le organizează. Aceste regulamente sunt aduse la cunostinţă eventualilor participanţi prin intermediul acestui site. De promoţii beneficiază doar acele comenzi care respectă întocmai regulamentul promoţiei în care se înscrie. De asemenea promoţiile se aplică doar comenzilor care sunt înregistrate de catre furnizor în perioada de timp în care promoţia este validă şi numai în limita stocului disponibil. Furnizorul nu garantează disponibilitatea pe stoc a produselor pentru promoţie şi o poate întrerupe sau anula în orice moment fără nici o notificare prealabilă.

Termene de livrare
Termenul de livrare obişnuit al produselor de pe site se încadrează între 1 şi 5 zile din momentul înregistrării comenzii. În condiţii speciale furnizorul îşi asumă dreptul de a mări timpul de livrare.

Taxe de livrare
Preţul final plătit de client este format din preţul produsului şi cheltuieli de expediţie şi/sau încasare(taxe ramburs). Acest preţ va fi afişat în pagina finală de confirmare a comenzii.
Furnizorul îşi rezervă dreptul de a modifica taxele de livrare fără nici o notificare prealabilă. Noile taxe vor fi aplicate comenzilor efectuate după momentul modificării acestora.
Furnizorul nu percepe nici o altă taxă suplimentară clientului la cumpărarea produsului.

Frauda
ORICE ÎNCERCARE DE A ACCESA DATELE PERSONALE ALE ALTUI UTILIZATOR SAU DE A MODIFICA CONŢINUTUL SITE-ULUI www.jucarila.ro SAU DE A AFECTA PERFORMANŢELE SERVERULUI PE CARE RULEAZĂ SITE-UL www.jucarila.ro, VA FI CONSIDERATĂ O TENTATIVĂ DE FRAUDARE A SITE-ULUI www.jucarila.ro ŞI VA FACE OBIECTUL UNEI PLÂNGERI PENALE LA ORGANELE DE POLIŢIE, ÎMPOTRIVA PERSOANELOR CARE AU ÎNCERCAT ACEST FAPT.

Litigii
Orice litigiu apărut între Clienţi şi furnizor va fi rezolvat prin cale amiabilă.
În cazul în care nu s-a reuşit stingerea conflictului pe cale amiabilă, competenţa revine instanţelor de judecată române.
Fiind de acord cu aceşti Termeni şi Condiţii, clientul îşi asumă în totalitate răspunderea.