Cartea Junglei, Rikki-Tikki-Tavi Salvatorul - Film de animaţie

Producător Kez Media

Preţ vechi: 21,90 lei

Acum la preţul: 12,50 lei

(include TVA)

Disponibil: În stoc
Expediere: Următoarea zi lucrătoare.
Expediere: Următoarea zi lucrătoare. În funcţie de metoda de livrare aleasă, poţi primi discul în 2 până la 5 zile lucrătoare. Livrarea se face prin curier rapid sau Poşta Română iar taxa de expediere scade cu cât e valoarea mai mare. Detalii şi costuri de livrare


Vârsta recomandată: De la 2 ani
Recomandat pentru: Băieţi, Fetiţe, Toată familia

Descrierea discului

Pregătiţi-vă pentru o aventură plină de umor pentru întraga familie! Rikki-Tikki-Tavi este o micuţă mangustă cu atitudine şi cel mai aprig vânător de şerpi de pe întreaga planetă! Rikki se alătură prietenilor lui din junglă pentru a lupta împotriva tigrului Shere Khan. Cu puţin ajutor din partea isteţei manguste, Mowgli şi animalele junglei, printre care se numără şi Baloo şi Bagheera, trebuie să găsească o cale pentru a dejuca planul infam al tigrului şi să transforme jungla într-un loc mai sigur pentru toată lumea. Personaje de neuitat, muzică şi texte noi-nouţe te aşteaptă să porniţi în aventură!

Dublat în limba română.

Poate fi vizionat pe DVD player sau pe computer (notă: nu toate DVD playerele citesc formatul SVCD, vă rugăm consultaţi cartea tehnică).
Viziteaza magazinul Jucarila.ro pe ShopMania
Smartbuy.ro - preturi si comparatii