Joc "anul dragonului"
Mai multe imagini:

Joc "anul dragonului"

Producător Ravensburger
Preţ: 131,00 lei
(include TVA)

Disponibil: În stocul furnizorului
Expediere: În 2-3 zile lucrătoare prin curier.
Expediere: Din depozitul furnizorului. Livrarea se efectuează în 2-3 zile lucrătoare din depozitul furnizorului doar la comandă prin curier.
Detalii şi costuri de livrareDescrierea jucăriei

În Anul Dragonului, jucătorii își asumă rolul conducătorilor chinezi în jurul anului 1000. Jocul se desfășoară în douăsprezece runde, fiecare rundă reprezentând o lună într-un an care pare să meargă de la rău la mai rău. Bolile, seceta și atacurile din partea mongolilor pot pretinde vieți, dar asigurați-vă că aveți suficienți bani pentru a aduce un omagiu împăratului.
Jocul este mai ușor decât ar putea apărea. Fiecare jucător are un set de cărți personale. În fiecare rundă, alegeți o acțiune (majoritatea apelați la abilitățile angajaților dvs.) pentru a vă ajuta să vă pregătiți pentru lunile următoare. Apoi jucați o carte de persoană, recrutând acea persoană și plasându-i într-unul din palatele tale. Fiecare persoană aduce abilități și abilități diferite pentru a vă ajuta să ieșiți din acest an. (Agricultorii vă ajută să câștigați orez pentru a supraviețui unei luni de secetă, colectorii de taxe colectează bani etc.) La sfârșitul fiecărei runde, evenimentul din luna respectivă este declanșat, ceea ce vă poate costa unii dintre lucrătorii dvs., niște bani sau vă poate oferi puncte.
Viziteaza magazinul Jucarila.ro pe ShopMania
Smartbuy.ro - preturi si comparatii