Pusicram - Proiect pentru timpul liber
Mai multe imagini:

Pusicram - Proiect pentru timpul liber

Infomedia Pro

Preţ vechi: 31,00 lei

Acum la preţul: 12,50 lei

(include TVA)

Disponibil: În stoc
Expediere: Următoarea zi lucrătoare.
Expediere: Următoarea zi lucrătoare. În funcţie de metoda de livrare aleasă, poţi primi discul în 2 până la 5 zile lucrătoare. Livrarea se face prin curier rapid sau Poşta Română iar taxa de expediere scade cu cât e valoarea mai mare. Detalii şi costuri de livrare


Vârsta recomandată: De la 6 la 8 ani

Descrierea discului

Proiectul de faţă este o lucrare pe care copilul o poate scoate la imprimantă la sfârşitul călătoriei printre cuvinte, numere, culori şi surprize.


Cuprinde lucrări de matematică, limba română, perspicacitate şi educaţie plastică. Scenariul didactic este realizat de cadre didactice de specialitate.


Ce va obţine copilul la sfârşitul lucrării?
Un PUSICRAM (Proiect Util Simplu Interactiv Creativ Recreativ Antrenant Multimedia). Atractiv, nou informat, gata oricând să-ţi dea o mână de ajutor - acesta este prietenul copiilor, INFOZAURUS. Alături de el copilul poate recapitula ce a învăţat, poate afla lucruri noi care îl vor încânta, poate cere sfatul calculatorului când nu are siguranţa reuşitei.
Primul pas către succes este încercarea! Noi îţi oferim şansa de a se juca cu folos, fără mămici, tătici şi bunici, doar tu şi noul tău prieten INFOZAURUS.  • Creat sub forma unui portofoliu ce poate fi personalizat.

  • Conţine teme din domeniile: Perspicacitate, Matematică, Limba Româna, Educaţie Plastică

Viziteaza magazinul Jucarila.ro pe ShopMania
Smartbuy.ro - preturi si comparatii